Alles wat jij wilt weten

Hier lees je alles over het programma, de Pan America Special en de kosten voor de hele dag.

09.30 Ontvangst met koffie/thee

10.00 Start – theorie 30 minuten

10.30 Start praktijkoefeningen

12.00 Lunch

13.00 Start rondrit: de geleerde oefeningen omzetten in praktijk

15.30 Terugkomst en uitreiking H-D Pan America Adventure Diploma

16.00 Einde

De training

Nam je reeds eerder deel aan de basistraining, maar smaakte deze naar méér? Ging je “like a boss” door alle oefeningen heen? Of kan je terugvallen op een goede basis in off-road rijden en wil je metéén naar het stevigere werk? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Op verzoek van heel wat deelnemers organiseren we twee vervolgopleidingsdagen op een iets hoger niveau. De locatie, de gezellige ontvangst en de ontspannen manier van werken op een gigantisch leuk avonturendomein blijven identiek, alleen gaat de hartslag en de zweetproductie een trapje omhoog.

Inschrijven kan via de boekingsknop “Adventure Cursus Pro Nederlandstalig”

Eén all-in prijs, dus geen verrassingen

Wij begrijpen dat jij van duidelijkheid houdt. Daarom betaal je bij ons één vaste prijs, zonder extra kosten of kleine lettertjes.

€ 299 all in

Wat krijg je daarvoor?

  • Een leuke, leerzame en onvergetelijke dag puur motorplezier!
  • Een hele dag persoonlijke instructie en begeleiding
  • Gebruik van een Harley-Davidson Pan America Special, inclusief brandstof
  • Koffie/thee en een uitgebreide, stevige lunch 
  • Diploma na voltooiing van de training

locatie

Alles wat je zoekt, en meer

Het H-D Pan America Adventure Centre bevindt zich op een afgesloten privéterrein van 13 hectare groot. Het betreft een voormalig motorcrosspark, met alle voorzieningen die jij nodig hebt. 

Er is een kleedruimte waar je je kunt verkleden en een ontvangstruimte waar je welkom geheten wordt met koffie of thee. Gedurende de dag kun je hier terecht voor dranken en snacks tegen betaling. 

Hoewel een training bij het H-D Pan America Adventure Centre niet gevaarlijk is, is het toch prettig om te weten dat er EHBO-voorzieningen zijn en dat onze gespecialiseerde offroad-instructeurs opgeleide EHBO’ers zijn. Een veilig idee!

Pan America Special

Gebouwd om grenzen te verleggen

De Harley-Davidson Pan America 1250 Special is een unieke motorfiets. Niet voor niets zijn zowel pers als publiek lyrisch over dit eerste H-D Adventure Touring model. Hij is gemaakt voor avontuur en gebouwd om grenzen te verleggen.

De onverslaanbare combinatie van soepel vermogen, comfort, grip en elektronische hulpmiddelen maken het een baanbrekende machine. Ondanks de minimale zithoogte van 850 mm en het gewicht van 258 kg voelt de Pan America lichtvoetig en handelbaar aan en kun je er ook zonder ervaring alle kanten mee op.

Alle Pan America’s in het H-D Adventure Centre zijn voorzien van het bekroonde Adaptive Ride Height-systeem, waarmee de motorfiets automatisch ongeveer 4 centimeter zakt wanneer hij stilstaat, wat jou als rijder nog meer vertrouwen en controle geeft.

Stap op en ervaar zelf hoe de toekomst van Adventure Touring eruit ziet!

Meer info over de H-D Pan America 1250 Special vind je hier

Instructeurs

Jane doe

De Harley-Davidson Pan America 1250 Special is een unieke motorfiets. Niet voor niets zijn zowel pers als publiek lyrisch over dit eerste H-D Adventure Touring model.

Jane doe

De Harley-Davidson Pan America 1250 Special is een unieke motorfiets. Niet voor niets zijn zowel pers als publiek lyrisch over dit eerste H-D Adventure Touring model.

Jane doe

De Harley-Davidson Pan America 1250 Special is een unieke motorfiets. Niet voor niets zijn zowel pers als publiek lyrisch over dit eerste H-D Adventure Touring model.

nl_NLNederlands